Ruimdienst Lochristi

Ruimdienst voor septische putten, bezinkputten, controleputten: ledigen en grondig reinigen in Lochristi

We komen de gemaakte afspraken na, ruimen tot op de bodem, spoelen de put zorgvuldig na, dichten terug af, richten geen schade aan, zorgen voor een ruimingsattest en de verwerking gebeurt reglementair. Ook moeilijk bereikbare wc putten vormen geen probleem. We beschikken over koppelbare slangen van 35 meter. Putten kunnen variëren tussen de 2.000 en de 20.000 liter. Voor een put van 2.000 liter bijvoorbeeld betaal je 85 tot 90 € (zie tarieven). Bijkomende troef: doordat we ook over een kleine en wendbare camion beschikken zijn moeilijk te bedienen plaatsen onze absolute specialiteit. De ruimwagen kan desnoods op het voetpad geparkeerd worden om uw septische put te ledigen. Voor septische putten van appartementsgebouwen kunnen we een vaste prijs overeenkomen in functie van de volumes.

Wanneer de septische put ledigen?

  • In principe om de 3 tot maximaal 5 jaar en afhankelijk van de grootte van de septiek in verhouding tot het aantal bewoners.
  • Indien de put via het deksel overloopt maar dit is uitzonderlijk.
  • Bij problemen met de wc is ledigen van de septiek de eerste optie. Het gaat dan over slechte doorspoeling en de pot die zich bij vult tot op de rand.
  • Ingeval van geurhinder of wc vliegjes.
  •  Wanneer herstellingswerken aan de put zijn gepland.